NYT MEDLEM ??

 Bliv medlem af Herning Filatelistklub....det betaler sig!

Kontigent for 2018 kun   425- kr.
(kontakt bestyrelsen og hør om hvad du får for kontigentet.)

 

Alle selv den mest erfarne samler kan komme ud for at skulle lære noget nyt om frimærkerne – og et medlemskab er ”billige lærepenge”.

Det er kun de færreste frimærkesamlere, der er medlem af en frimærkeklub, - og det hænger naturligvis sammen med, at filatelien er særdeles velegnet til kun at beskæftige sig med, når man har tid fred og ro, - og især derhjemme.

Men frimærkesamleriet er ikke en udpræget én-mands hobby, - og den der når længst, gør det i reglen i et samarbejde med en eller flere samlevenner med ensartet samleområde.

Og, - den billigste måde at samle på, er ved samtidig at være medlem af en klub.

Klubbernes væsentligste formål er bytteriet og erfaringsudvekslingen.

I begge tilfælde er der masser af penge at spare, for dels koster materialet langt mindre ved at erhverve frimærkerne gennem bytning, og dels vil eventuelle købs- og salgspriser i klubberne kun ligge på ca. halvdelen af eventuelle forretningspriser. Man røber ikke nogen hemligheder ved at sige, at samlerne mindst lige så gerne sælger til samlevenner, som f.eks. en handler vil give, og enhver handler må nødvendigvis sælge til højere priser end indkøbsprisen.

Men mindst lige så vigtig og prisbesparende er den erfaringsudveksling, der foregår på klubmøderne, fordi man lærer meget mere materiale at kende, - og at man kan gøre sine indkøb derefter.

Det er klubbernes opgave at gøre medlemmerne så dygtige som muligt, - så tjener de selv klubkontingentet hjem igen flere gange om året (!) på grund af deres forøgede viden om frimærker.

Bliv medlem af Herning Filatelistklub – det betaler sig.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.01 | 13:40

hvad er 16 killinge

...
01.01 | 18:59

Hej. Jeg har to album med frimærker, som jeg godt kunne tænle mig at få vurderet. Er det noget, som I kan være behjælpelige med?
På forhånd tak.
Vh. Timo

...
08.11 | 09:21

Att. Rolf,
Jeg har arvet 2 flyttekasser med frimærker, alle fint ordnede i mapper
Vil du være behjælpelig med vurdering?
På forhånd tak.
/Peter fra Silkeborg

...
28.10 | 20:07

LOL

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE