OPSTART på SAMLING

START AF NY SAMLING 

Hvis man har besluttet sig for at starte på en ny samling, det kan være lande- eller motivsamling eller noget helt tredje. De billige mærker dem under ti til tyve kroner anskaffes lettest ved køb af pakker med 100, 200 eller 500 frimærker. det være sig lande- eller motivpakker, som man kun betaler nogle  få ører stykket for.

Man kan også med fordel købe en restsamling hos en frimærkehandler eller på en auktion fra det område, man nu har valgt at starte en samling fra.

Det kan så ofte være, at en restsamling indeholder lidt bedre mærker end pakkerne.

Hvis du ønsker at få nyheder ind af døren, så er den billigste måde at tegne et abonnement hos det pågældende lands Postvæsen, det giver også leveringssikkerhed. Det er jo sådan, at vi er alle interesserede i, at købe frimærker til billigst mulig pris, jo flere frimærker kan vi erhverve til samlingerne.

Der eksisterer også den mulighed, at man på et klubmøde meddeler de øvrige medlemmer, at man nu er påbegyndt en ny samling, det kunne jo så godt være, at man fik foræret nogle af medlemmernes dubletter.

Man må også gerne sige det til formanden/mødelederen, der så kan annoncere ønsket og evt. få det på hjemmesiden under "Vi samler på ...."

Henning P.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.11 | 09:21

Att. Rolf,
Jeg har arvet 2 flyttekasser med frimærker, alle fint ordnede i mapper
Vil du være behjælpelig med vurdering?
På forhånd tak.
/Peter fra Silkeborg

...
28.10 | 20:07

LOL

...
25.09 | 21:16

Hej!

Jeg ved ikke om Casper Jacobsen lige ved det, men der er altså nyt på min hjemmeside om perfins: www.perfiner.dk eller www.perfins.dk

...
31.05 | 08:24

Hej. Jeg har en flyttekasse med frimærker, er det noget I vil kigge på? Hovedsalig danske og grønlandske frimærker. Arvet fra far/farfar.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE